damjan

Олимпиецот Дејан Пановски на чело на Скијачката федерација на Македонија

На вчерашното изборно собрание на СФМ (Скијачката федерација на Македонија), за нов претседател беше избран Дејан Пановски, македонски алпски скијач, олимпиец, спортист со врвни резултати. …

Олимпиецот Дејан Пановски на чело на Скијачката федерација на Македонија Прочитај повеќе »

Претседателот на Скијачка федерација на Хрватска – Михо Главич после 35 години повторно на Попова Шапка

Новиот претседател на СФМ со работна средба уште од првиот ден Новиот претседател на Скијачката федерација на Македонија – Дејан Пановски, уште од првиот ден …

Претседателот на Скијачка федерација на Хрватска – Михо Главич после 35 години повторно на Попова Шапка Прочитај повеќе »

Scroll to Top