Новости

Скијачката Федерација на Македонија оваа година за прв пат ќе го реализира проектот „Тренинг за секое дете“

На наше големо задоволство, ги информираме сите клубови дека Скијачката Федерација на Македонија оваа година за прв пат ќе го реализира проектот „Тренинг за секое …

Скијачката Федерација на Македонија оваа година за прв пат ќе го реализира проектот „Тренинг за секое дете“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top