Означивме официјален старт на Roller Ski Cup 2022


Со денешната трка на прекрасниот Пелистер означивме официјален почеток на меѓународниот Roller Ski Cup 2022.

Погледнете дел од одличната атмосфера во која помина натпреварот, во организација на Скијачка федерација на Македонија и клубот Олимпик Ски.

Scroll to Top