СФМ - ПРОЕКТИ

ТРЕНИНГ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ

Во претстојниот подготвителен период 01.06.2022 – 31.11.2022 сите клубови (редови и придружни) имаат право да аплицираат на проектот за финансиска поддршка на клубовите “ ТРЕНИНГ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ “...

Scroll to Top