Резултати

НАТПРЕВАР ВО НОРДИСКО СКИЈАЊЕ “КУП  НА  МАКЕДОНИЈА”

01.02.2023 ПОПОВА  ШАПКА ДЕЦА ЖЕНСКИ (2008/2009)   2.5 км 1. / Инес Јовановска 2008 КОБНС Скии Рис Скопје Не стартувала 2. 4. Луција Петрушевска 2008 Ски

НАТПРЕВАР ВО НОРДИСКО СКИЈАЊЕ “КУП  НА  МАКЕДОНИЈА” Прочитај повеќе »

Scroll to Top