Известувања

Нордиско скијање – Kалендар на натпревари за деца

Нордиско скијање – Календар на натпревари за деца на Скијачка федерација на Македонија во сезоната 2022-2023 год. 15.01.2023 Крушево, Куп на Македонија У-10, У-12 и У-14 …

Нордиско скијање – Kалендар на натпревари за деца Прочитај повеќе »

ОДЛУКА – За ажурирање на постојани членки на СФМ

Собранието на СФМ на Вонредна седница одржана на ден 25.11.2022 година согласно чл.20 ст.2 од Законот за здруженија и фондации и согласно одредбите од статутот …

ОДЛУКА – За ажурирање на постојани членки на СФМ Прочитај повеќе »

Алпски натпревари за деца СФМ 2022/23

На Алпски натпревари за деца на Скијачка федерација на Македонија  во сезоната 2022-2023 година Натпревари во РСМ – машки и женски    Датум Натпревар Место …

Алпски натпревари за деца СФМ 2022/23 Прочитај повеќе »

Scroll to Top