Нордиско скијање – Kалендар на натпревари за деца

Нордиско скијање – Календар на натпревари за деца на Скијачка федерација на Македонија во сезоната 2022-2023 год.

15.01.2023 Крушево, Куп на Македонија У-10, У-12 и У-14

 

07-09.02.2023 Маврово, МАВРОВСКИ МЕМОРИЈАЛ/ БК /BC- CHI/сите клубови/У-10, У-12 и У-14

 

04.03.2023 Куп на Македонија У-10, У-12 и У-14

 

11.03.2023 Државно првенство-нордиско скијање/сите клубови во сите категории.

Попова Шапка

 

 

 

Scroll to Top