Постојани членки на СФМ

Реден број Назив на клуб со ЕМБС Статус
1. Скијачки клуб Работнички Скопје,

ЕМБС 5902916

Редовен
2. СКИ КЛУБ МЕДЕНИЦА Скопје,

ЕМБС 7165374

Редовен
3. Скијачки клуб ПЕЛИСТЕР Битола,

ЕМБС 4141954

Редовен
4. Скијачки клуб ШКЕНДИЈА Тетово,

ЕМБС 4765737

Редовен
5. Спортски клуб СНОУБОРД КЛУБ ПЕЛИСТЕР  Битола,

ЕМБС 6843638

Редовен
6. Ски клуб БИСТРА Гостивар,

ЕМБС 6692265

Редовен
7. Сноуборд клуб ХМКД Скопје,

ЕМБС 6740448

Редовен
8. Здружение клуб за алпско скијање СТАНИЧ Крушево,

ЕМБС 7078323

Редовен
9. КОБНС СКИ РИС Скопје

ЕМБС  6876897

Редовен
10. КЛУБ 28 Велес

ЕМБС 6823157

Редовен
11. КБНД МИРНА ДОЛИНА Маврово

ЕМБС  5902908

Редовен
12. АСК СКАДИ Скопје

ЕМБС 6796559

Редовен
13. Ски клуб ПОЛАР Скопје

ЕМБС   7078145

Редовен
14. СНОУ СПОРТ КЛУБ Гостивар

ЕМБС  6814662

Редовен
15. СНОУБОРД КЛУБ ПОЛАР Скопје

ЕМБС  5163277

Редовен
16. ФОКС СКИ КЛУБ Гостивар

ЕМБС  7206674

Редовен
17. Скијачки клуб ШАРИ АКАДЕМИ Тетово ЕМБС 7170084

 

Редовен
18. СКИ КЛУБ ПРОСПОРТ Скопје

ЕМБС 7479433

 

Редовен
19. СКИИ-НОРДИСКИ Скопје

ЕМБС 7474610

Редовен
20. АСК СКИ ТИМ ВП Штип

ЕМБГ 7490070

Редовен
Scroll to Top