mkdski

РЕЗУЛТАТИ ОД ФИС СНОУБОРД КУП ПОПОВА ШАПКА 2014

Во организација на Сноуборд Клубот Полар во соработка со Скијачката Федерација на Македонија, Елем Турс и Ски Центарот Попова Шапка на 1 и 2 март …

РЕЗУЛТАТИ ОД ФИС СНОУБОРД КУП ПОПОВА ШАПКА 2014 Прочитај повеќе »

НОРДИЕЦОТ ЃОРЃИ ИЦОСКИ СТАВИ КРАЈ НА КАРИЕРАТА

Долгогодишниот член на нордиската репрезентација на Македонија, Ѓорѓи Ицоски, реши да стави крај на својата натпреварувачка кариера на 34-годишна возраст. Со нордиското скијање Ицоски е …

НОРДИЕЦОТ ЃОРЃИ ИЦОСКИ СТАВИ КРАЈ НА КАРИЕРАТА Прочитај повеќе »

СТАВРЕ ЈАДА ПОБЕДНИК НА БАЛКАН КУП ВО КРУШЕВО

Во изминатите два дена, во Крушево се одржа Балкан куп во ролерски натпревар на релација Кривогаштани – Крушево, кој има големо значење за нордиската репрезентација …

СТАВРЕ ЈАДА ПОБЕДНИК НА БАЛКАН КУП ВО КРУШЕВО Прочитај повеќе »

Scroll to Top