Архива

МАКЕДОНИЈА СО СЕДУМ АДУТИ НА СКИЈАЧКИОТ MУНДИЈАЛ ВО СЕНТ МОРИЦ

Од 06.02.2017 започнува Светското првенство во алпско скијање, кое ќе се одржи во швајцарскиот зимски монденски центар Сент Мориц, а ќе трае се до 18

МАКЕДОНИЈА СО СЕДУМ АДУТИ НА СКИЈАЧКИОТ MУНДИЈАЛ ВО СЕНТ МОРИЦ Прочитај повеќе »

НОРДИЕЦОТ ЃОРЃИ ИЦОСКИ СТАВИ КРАЈ НА КАРИЕРАТА

Долгогодишниот член на нордиската репрезентација на Македонија, Ѓорѓи Ицоски, реши да стави крај на својата натпреварувачка кариера на 34-годишна возраст. Со нордиското скијање Ицоски е

НОРДИЕЦОТ ЃОРЃИ ИЦОСКИ СТАВИ КРАЈ НА КАРИЕРАТА Прочитај повеќе »

СТАВРЕ ЈАДА ПОБЕДНИК НА БАЛКАН КУП ВО КРУШЕВО

Во изминатите два дена, во Крушево се одржа Балкан куп во ролерски натпревар на релација Кривогаштани – Крушево, кој има големо значење за нордиската репрезентација

СТАВРЕ ЈАДА ПОБЕДНИК НА БАЛКАН КУП ВО КРУШЕВО Прочитај повеќе »

СE ОДРЖА ПРВИОТ МЕЃУНАРОДЕН РОЛЕРСКИ НАТПРЕВАР ВО МАКЕДОНИЈА

Прв меѓународен ролерски натпревар во Македонија. На натпреварот учествуваа 40 учесници од Македонија, Србија и Грција.

СE ОДРЖА ПРВИОТ МЕЃУНАРОДЕН РОЛЕРСКИ НАТПРЕВАР ВО МАКЕДОНИЈА Прочитај повеќе »

Scroll to Top