ЛУКА БОЖИНОВСКИ – ДВА ПОДИУМА ВО ЕДНА НЕДЕЛА

Лука Божиновски за една недела постигна две втори места, се искачи на два подиума на трките од алпско скијање во велеслалом, во Швејтцер, САД и Кимбереј, Канада каде освои 59 фис точки.

Scroll to Top