календар

22/23 Календар на Алпски натпревари

АЛПСКИ КОМИТЕТ – ДЕТАЛЕН КЛЕНДАР На Алпски натпревари на Скијачка федерација на Македонија во сезоната 2022-2023 година – Преземи Word .doc Датум Натпревар Место Дисциплина …

22/23 Календар на Алпски натпревари Прочитај повеќе »

Алпски натпревари за деца СФМ 2022/23

На Алпски натпревари за деца на Скијачка федерација на Македонија  во сезоната 2022-2023 година Натпревари во РСМ – машки и женски    Датум Натпревар Место …

Алпски натпревари за деца СФМ 2022/23 Прочитај повеќе »

Scroll to Top