Започува FIS Rollerski Cup 2022

Сѐ е подготвено за старт на новата сезона на меѓународниот FIS Rollerski Cup 2022, во организација на Скијачка федерација на Македонија и клубот Олимпик Ски! […]

Започува FIS Rollerski Cup 2022 Прочитај повеќе »