Започува FIS Rollerski Cup 2022

Сѐ е подготвено за старт на новата сезона на меѓународниот FIS Rollerski Cup 2022, во организација на Скијачка федерација на Македонија и клубот Олимпик Ски!

Првиот натпревар ќе се одржи на 16 и 17 август на Пелистер.

Ни претстојат два спортски дена исполнети со возбуда, натпреварувачки дух и одлично дружење.

Следете нѐ на социјалните мрежи и почувствувајте дел од атмосферата.

Scroll to Top