Алпски натпревари за деца СФМ 2022/23

На Алпски натпревари за деца на Скијачка федерација на Македонија  во сезоната 2022-2023 година Натпревари во РСМ – машки и женски    Датум Натпревар Место […]

Алпски натпревари за деца СФМ 2022/23 Прочитај повеќе »