Пониква е следниот домаќин на меѓународниот FIS Rollerski Cup 2022!

Подготвени сме за старт на меѓународниот FIS Rollerski Cup 2022, во организација на Скијачка федерација на Македонија и клубот Скии Рис!
Натпреварите ќе се одржат на 13 и 14 септември на Пониква.
Пред нас се два спортски дена исполнети со адреналин, натпреварувачки дух и одлично дружење.
Следете нѐ на социјалните мрежи и почувствувајте дел од атмосферата.
Scroll to Top