ST. MORITZ 2017

St-moritz

На Светското првенство на ден 16.02.2017 ќе настапат 5 македонски претставници.

Во квалификационата трка GS за машки, во Зуоз ќе настапат 127 натпреварувачи, од кои Лука Божиновски 43, Антонио ристевски 54, Марјан Насоку 95 и Виктор Петков 101.

На финалната трка во GS за женски, во St. Moritz, меѓу 98 натпреварувачки ќе настапи Лидија Симјановска со број 92.

 

St-moritz

Scroll to Top