ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО НА ЈАХОРИНА – МИРКО ЛАЗАРЕВСКИ СО НОВИ УСПЕСИ

Јахорина 07-08.02.2017

Отворено првенство во Јахорина, Мирко Лазаревски 2-ро место во GS и 3-то место во SL категорија.

Кој вика дека Македонското скијање нема иднина!

 

Scroll to Top