МАВРОВСКИ МЕМОРИЈАЛ 2017

На 14ти и 15ти Февруари по 54-ти пат ќе се оддржи Мавровскиот Меморијал на патеката Мирна Долина во Маврово.

Пријавени се натпреварувачи од девет држави, а натпреварот е од ранг ФИС Балкански куп во нордиско скијање. Мажите ќе трчаат 10 километри (слободен стил), а жените 5 километри (слободен стил) во двата натпреварувачки дена.

Scroll to Top