ЛИДИЈА СИМЈАНОВСКА НА КВАЛИФИКАЦИОНА ТРКА ВО ST. MORITZ

Лидија Симјановска на квалификациона трка во велеслалом на Светско Првенство 2017 година.

 

St. Moritz 2017

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Scroll to Top