ЈУНИОРСКИОТ ТИМ ВО НОРДИСКО СКИЈАЊЕ НА ПОДГОТОВКИ ЗА СВЕТСКОТО ЈУНИОРСКО ПРВЕНСТВО

mkdski1

Јуниорскиот тим во нордиско скијање и биатлон на подготовки во Поклјука Словенија пред учество на Светското јуниорско првенство во Осрбле Република Словачка.

Состав на екипата Викторија Тодоровска, Викторија Јовановска, Ана Цветановска, Никола Костоски и Никола Петковски.

Scroll to Top