ДВЕ ВТОРИ МЕСТА ЗА АНТОНИО РИСТЕВСКИ НА НАТПРЕВАРИ ВО ГРЦИЈА

alpine-ski-antonio-ristovski

Викендов Антонио Ристевски заработи два подиуми, две втори места на слалом натпреварите во Парнасос, Грција.

 

alpine-ski-antonio-ristovski alpine-ski-antonio-ristovski-2

Scroll to Top