КАЛЕНДАР НА НАТПРЕВАРИ ЗА ДЕЦА – СКИЈАЧКИ КУП НА МАКЕДОНИЈА
СЕЗОНА 2021 ГОДИНА

Датум Ден Натпревар Место Организатор Дисциплина
1 04.02.2021
05.02.2021
Четврток
Петок
Куп на РСМ Маврово Сноуспорт – ноќна трка СЛ
ГС
2 26.02.2021
27.02.2021
Четврток
Петок
Куп на РСМ Попова Шапка Шари академи СЛ
ГС
3 04.03.2021
05.03.2021
Четврток
Петок
Државно
првенство
Попова Шапка Меденица СЛ
ГС
4 12.03.2021 Петок Куп на РСМ Попова Шапка Пелистер ГС
5 25.03.2021
26.03.2021
Четврток
Петок
Куп на РСМ Попова Шапка Работнички 2хСЛ
ГС
Scroll to Top