Јуниорскиот тим во нордиско скијање на подготовки за Светското јуниорско првенство

Јуниорскиот тим во нордиско скијање и биатлон на подготовки во Поклјука Словенија пред учество на Светското јуниорско првенство во Осрбле Република Словачка.

Состав на екипата Викторија Тодоровска, Викторија Јовановска, Ана Цветановска, Никола Костоски и Никола Петковски.

Следни натпревари

Следете не на социјалните медиуми