Ставре Јада победник на Балкан куп во Крушево

Во изминатите два дена, во Крушево се одржа Балкан куп во ролерски натпревар на релација Кривогаштани – Крушево, кој има големо значење за нордиската репрезентација на Македонија.

прочитај повеќе [+]

04 04, 2016

Нордиецот Ѓорѓи Ицоски стави крај на кариерата

Долгогодишниот член на нордиската репрезентација на Македонија, Ѓорѓи Ицоски, реши да стави крај на својата натпреварувачка кариера на 34-годишна возраст.

прочитај повеќе [+]

04 04, 2016

  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  •