Резултати од ФИС Сноуборд куп Попова Шапка 2014

Во организација на Сноуборд Клубот Полар во соработка со Скијачката Федерација на Македонија, на 1 и 2 март беше одржан ФИС Сноуборд Купот – Попова Шапка 2014

прочитај повеќе [+]

10 20, 2016

Сe одржа првиот меѓународен ролерски натпревар во Македонија

Прв меѓународен ролерски натпревар во Македонија. На натпреварот учествуваа 40 учесници од Македонија, Србија и Грција.

прочитај повеќе [+]

04 04, 2016

Ставре Јада победник на Балкан куп во Крушево

Во изминатите два дена, во Крушево се одржа Балкан куп во ролерски натпревар на релација Кривогаштани – Крушево, кој има големо значење за нордиската репрезентација на Македонија.

прочитај повеќе [+]

04 04, 2016

Нордиецот Ѓорѓи Ицоски стави крај на кариерата

Долгогодишниот член на нордиската репрезентација на Македонија, Ѓорѓи Ицоски, реши да стави крај на својата натпреварувачка кариера на 34-годишна возраст.

прочитај повеќе [+]

04 04, 2016

  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  •