Лидија Симјановска на квалификациона трка во St. Moritz

Лидија Симјановска на квалификациона трка во велеслалом на Светско Првенство 2017 година.

прочитај повеќе [+]

02 14, 2017

Мирко Лазаревски 4то Место во Велеслалом и 1во Место во Слалом

Равна Планина, БИХ - 19-20.01.2017

прочитај повеќе [+]

02 10, 2017

Мавровски Меморијал 2017

На 14ти и 15ти Февруари по 54-ти пат ќе се оддржи Мавровскиот Меморијал на патеката Мирна Долина во Маврово.
Пријавени се натпреварувачи од девет држави, а натпреварот е од ранг ФИС Балкански куп во нордиско скијање.

прочитај повеќе [+]

02 10, 2017

Отворено првенство на Јахорина - Мирко Лазаревски со нови успеси

Јахорина 07-08.02.2017
Отворено првенство во Јахорина, Мирко Лазаревски 2-ро место во GS и 3-то место во SL категорија.
Кој вика дека Македонското скијање нема иднина!

прочитај повеќе [+]

02 10, 2017

  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  •