Јуниорскиот тим во нордиско скијање на подготовки за Светското јуниорско првенство

Јуниорскиот тим во нордиско скијанје и биатлон на подготовки во Поклјука Словенија

прочитај повеќе [+]

01 18, 2019

Известување - Дарко Дамјановски

Во врска со однесувањето на Дарко Дамјановски И.О. на СФМ на седницата одржана на 14.12.2017, ги донесе следниве заклучоци

прочитај повеќе [+]

12 21, 2017

Опомена до Дарко Дамјановски

Во повеќе наврати во изминатиов период, Дарко Дамјановски го нарушуваше угледот на СФМ и на нејзините членови

прочитај повеќе [+]

12 21, 2017

Сноуборд клубот Полар беше на жетва на натпревари во Србија

Изминатиот викенд, од 18-21 март 2017, во Србија се одржаа сноуборд ФИС натпревари – Отворено првенство на Србија...

прочитај повеќе [+]

03 23, 2017

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  •