Новости

Младите скијачи со настап на Интернационално Натпреварување ФИС за деца Покал Лока во Словенија и Загреб,Сљеме Хрватска

Во периодот од 13.02-16.02.2020 следните натпреварувачи настапија на Интернационално Натпреварување ФИС за деца Покал Лока во Словенија кое годинава славеше 45 годишна традиција.


прочитај повеќе [+]

02 21, 2020

ФИС НАТПРЕВАРИ ВО АЛПСКО СКИЈАЊЕ ВО МАВРОВО

Почитувани, на 05-06.02.2020 година во ресорт Маврово, во организација на СФМ и ски клуб Меденица како технички организатор, се одржаа меѓународни ФИС натпревари во дисциплините Велеслалом и Слалом.

прочитај повеќе [+]

02 13, 2020

ФИС натпревари во сноубординг - Маврово

Во организација на клубот Полар и Скијачката федерација на Македонија...

прочитај повеќе [+]

03 06, 2019

Во весело друштво на најмладите скијачи реализиран Цевитана Алпски куп 2019

Најблагородната работа е да бидеш дел од младиот свет, да едуцираш и поттикнуваш децата да бидат дел од здравите навики.

прочитај повеќе [+]

02 19, 2019

НАШИ ПАРТНЕРИ